Proef – ‘s-Hertogenbosch

door | sep 16, 2022

Wijnwinkel Proef

Negen jaar geleden openden Rick en Maud Lennertz, broer en zus, wijnwinkel Proef in het centrum van ‘s Hertogenbosch. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit deze stad en zitten ze tegenwoordig in een nieuw en geweldig mooi pand.

Wijnwinkel proef
Wijnwinkel proef

De wijn

Rick en Maud hebben beide een grote passie voor wijn en hun enthousiasme spat er van af! Ze bezitten beiden een lading wijnkennis en kunnen iedereen voorzien van goed advies. Toegankelijk voor een leek, maar ook uitnodigend voor een geoefende wijnliefhebber.
Het assortiment van Proef is uitnodigend en vernieuwend, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Ze werken zo veel mogelijk met kleine producenten, die hun wijnen met liefde en aandacht maken. Het mooie van deze producenten is ook dat zij veelal hun wijnen op een duurzame manier produceren. Met respect voor het milieu en de natuur. En dat vind ik dan weer heel fijn en leuk!
Het motto van Rick en Maud is dat iedereen naar huis gaat met een wijn die bij hen past en hiervan geniet. En dat is wat we nodig hebben om de wijnwereld te verjongen. Het idee dat alleen mensen met kennis van wijn naar een wijnwinkel gaan, is niet meer van deze tijd. Wijnwinkels zijn voor iedereen en dat is wat Proef uitstraalt. Jong, hip en uitnodigend!

Wijnwinkel proef

Proeven & ervaren

Je kunt bij Proef ook terecht voor verschillende wijnproeverijen en cursussen. Boek met vrienden of familie een gezellige proeverij of schrijf je in voor een van de thema avonden.
Maar ga vooral langs bij deze mooie winkel, deze fijne mensen en PROEF!

Contact

Proef
Kardinaal van Rossumplein 4
5211 RV ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-8700140
Email: info@proef-denbosch.nl
www.proef-denbosch.nl


wijnkennis

Ik wil de drempels van de wijnwinkels verlagen, zodat je gemakkelijker zo een winkel binnen stapt. De wijnen in speciaalzaken verschillen enorm met de wijnen in de supermarkt. De wijnen in de winkels waar ik over schrijf, hebben een verhaal en worden met liefde en aandacht gemaakt. Ze zijn het waard om van te genieten.

Benieuwd naar andere wijnwinkels?