Hi!

Wat leuk dat je mij beter wil leren kennen! Ik ben Shardé en ik ben 35 jaar. Al 12 jaar getrouwd met mijn grote liefde en maatje voor het leven. Samen hebben wij 3 heerlijke kids.

Ik ben een levensgenieter. Ik kan enorm genieten van het kamperen met mijn gezin en hiermee zo veel mogelijk mooie plekken te ontdekken. Ook kun je mij heel blij maken met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Maar met een lekkere kop koffie en een goed boek ben ik ook heel erg tevreden.

Over mij

“The biggest adventure you can take

is to live the life of your dreams”

Life changing

Life changing

Zo’n 5 jaar geleden stond ik nog als leerkracht voor de klas. Ik deed mijn werk vol overgave, maar ik was niet gelukkig. Ik leefde niet het leven dat ik graag wilde leven.

Ik besloot mijn leven om te gooien. We verhuisden met het hele gezin van de grote stad, Haarlem, naar een klein dorp in de Bommelerwaard. Een heerlijk huis, met veel ruimte en voornamelijk veel rust. Wat een verademing was dit. Ik begon een kleine moestuin in onze achtertuin en zat dagelijks met mijn handen in de aarde. Ik vond mezelf terug en genoot weer van iedere dag.

Ik had al heel vaak in mijn volwassen leven geroepen “Ik wil wel meer van wijn af weten!” Dus kreeg ik voor mijn verjaardag een wset 2 wijncursus cadeau. Dat vond ik best even schrikken, want nu werd het echt, nu moest ik! Toen ik de eerste les had gehad, was dit gevoel volledig verdwenen. Ik was om, ik vond het helemaal geweldig en kon niet wachten tot de volgende les. En zo gebeurde het dat ik na de WSET 2 verder ging met de WSET 3, waarbij ik bij beide opleidingen met vlag en wimpel ben geslaagd. En tot op heden heb ik er nog geen moment spijt van gehad.