wijnhippie - Wijncursus- sden

Wat leuk dat je van mijn creativiteit gebruik wil maken!

De wijn wereld is in ontwikkeling. Ik sluit daar graag bij aan om deze wereld wat toegankelijker te maken voor iedereen. Hipper en jonger, no nonsense en gewoon om van te genieten. Creativiteit is hierbij voor mij van essentieel belang. Men is gevoelig voor beeld en sfeer.

Ik werk graag met mensen. Ik houd van de interactie en het samenwerken naar een gezamenlijk doel.  Ik hoop met mijn creativiteit meer jonge wijnliefhebbers te bereiken. Dit doe ik graag samen met jou. Door het creeëren van pakkende content op sociale media of met het schrijven van de webteksten voor jouw website.

De mogelijkheden

Content creatie

Door middel van pakkende content zorg je dat jouw bedrijf  in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Je kunt jouw doelgroep bereiken door social media in te zetten, waarop jouw producten en diensten goed naar voren komen.  Ik kan deze content voor jou creeëren.

Webteksten schrijven

Goede teksten op jouw website zijn van groot belang. Dit vertelt de mensen wie en wat je bent, woorden geven, naast beeld, informatie en een gevoel. Ook maken goede webteksten je beter vindbaar in de online wereld en op google.

Meer weten?

Wil je meer van mij zien, neem dan eens een kijken op mijn Instagram of op deze website.

Heb je vragen, wil je advies of wil je gebruik maken van mijn enthousiasme? Neem dan contact met mij via het kopje contact of dit formulier.